dinsdag 6 april 2010

Unieke samenwerking

Soms leer je via het wereldwijde web mensen "kennen" en kan dat hele leuke dingen brengen. Ook al ken je elkaar dan nog niet IRL (In Real Life), zoals dat heet, toch ontstaan er dan soms mooie idee├źn, die leiden tot unieke samenwerking.

Een tijdje terug leerde ik Liesbeth Oldeman kennen via twitter.
Ik nam een kijkje op haar site waar ze eco-friendly baby en lifestyle produkten verkoopt. De mooie biokatoenen stoffen die zij in haar assortiment heeft zagen er voor mij uit als een uitnodiging om iets van te maken. Er werd wat heen en weer getwitterd en gemaild, maar door drukte van beiden duurde het even voor we ons plan konden uitwerken.

Er werd een ontwerp door mij gemaakt en er werden stoffen uitgezocht en sinds vandaag staan de luier-verzorgingtassen, die ik speciaal ontwierp, in de Natur-elle shop. Stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Op verzoek ook leverbaar in andere stoffen combinaties.
Liesbeth heeft naast haar webshop ook een speciale site voor dealers hier legt zij nog eens uit waarom sommige artikelen alleen in de webshop verkrijgbaar zijn.

Ik ben erg blij met dit unieke samenwerkingsproject!!

1 opmerking:

  1. Superleuk Helen, prachtige eerlijke stoffen!
    Succes met deze mooie samenwerking:)

    BeantwoordenVerwijderen