woensdag 31 maart 2010

Speciaal voor Kika

Vanaf morgen start er een nieuwe actie in de shop. Deze actie loopt de hele maand april. Van de opbrengst van verkochte artikelen zal ik 25 % overmaken naar Kika. Er zijn een aantal redenen waarom ik meedoe aan deze actie :

Ten eerste lees ik al een tijdje mee op deze blog en soms heb je dat je geraakt wordt door een verhaal. In dit geval het verhaal van een klein meisje bij wie een zeldzame vorm van kanker is gevonden. Op de blog, die haar vader schrijft lees ik mee en op twitter houdt hij "ons"ook op de hoogte met korte berichten. Hierdoor wordt er extra aandacht gevraagd voor Kika met als doel extra geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker.
Je kunt natuurlijk ook gelijk een donatie overmaken op bovenstaand gironummer.

Toen kwam er op twitter ook voorbij dat er een magazine uit zou komen met de naam "Prins Vince Glossy"


Van dit mooie nieuwe magazine gaat een deel van de opbrengst ook naar Kika. Op de site (klik op foto) kun je het magazine bestellen.

Voor mij een mooie gelegenheid om voor het eerst sinds Helen-Originals bestaat een advertentie te plaatsen en dan ook gelijk voor Kika iets te doen.


Dus het zou leuk zijn als er extra veel besteld wordt zodat ik aan het begin van mei een mooi bedrag over kan maken naar Kika.

De laatste reden , maar voor mijn niet minder belangrijk, zijn dit en dit. Mijn paps heeft de strijd helaas verloren en ik mis 'm heel erg. Hij heeft niet meer mee mogen maken dat ik voor mezelf begon met Helen-Originals en soms zou ik gewoon willen weten wat hij ervan zou vinden....... Maar ik denk dat ie hardstikke trots zou zijn. Je ouders verliezen is naar , maar eigenlijk is het wel logisch dat zij eerder gaan dan jijzelf....

Waarmee ik wil zeggen en afsluiten: kinderen moeten de toekomst hebben en daarom is het ook zo belangrijk dat er veel/meer geld voor onderzoek komt. Dus steun Kika. Maak een bedrag over of doe mee aan mijn actie !!!2 opmerkingen:

 1. Helen,

  So good to hear from you... of course I remember you! We were at Verden again this year for the winter show and I thought I might see you there. Congratulations on your shop opening... that's so exciting! I recognize many of your fabrics. Aren't they fun to work with? Good luck to you and I wish you much success. Greetings to your husband as well.

  P.S. Do you also have a Dawanda shop?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Allison ...so nice you remember me. And yes I love working for myself now with those amazing beautiful fabrics! It's just a party every day.. I was working on a dawanda shop but still haven't got any products put in there, time is a thing...working on it

  So nice to read -hear from you and enjoy your precious time with your beautiful baby boy

  Liebe Grusse Helen

  BeantwoordenVerwijderen