woensdag 19 januari 2011

Van alles en nog wat...

Afgelopen zaterdag deed ik mee aan een Workshop van Kikakeekies . Ik vond het superleuk! Een echte aanrader, dat zweer ik je...vanaf nu heb ik er weer een hobby bij. Ook bestelde ik gelijk een aantal leuke en handige spullen bij Kikakeekies in haar webshop

Deze taart, mijn eerste dus, maakte ik speciaal voor manlief afgelopen zaterdag!
En aangestoken door het enthousiasme bakte ik vanmiddag cupcakes, die ik met marsepein bloemen en vogeltjes versierde :-) Zijn ze niet lief?? (en lekker haha)


Uiteraard word er ook nog gewoon gewerkt hier. Naast een goede planning en voorbereiding die nodig is omdat de mensen nu beginnen te bellen om een tassenparty te boeken, vind ik ook wel de tijd om mooie nieuwe dingen te maken, waaronder :
Deze prachtige mini-messenger , hier te bestellen.
Of deze (bijpassende) sleutelhanger, die vind je hier.

Nieuw in de shop zijn deze Mobielhoesjes. Ideaal voor de telefoons van nu die steeds meer met touch screen zijn. Hoesje openen (klittebandsluiting of drukknoop) , aan het stoffen lusje trekken , dan komt de telefoon uit het hoesje omhoog :-) Is dat handig? Uiteraard zijn deze ook op maat te maken voor jouw telefoon met stof naar eigen keuze!En dan heb ik vandaag nog weer een heleboel mooie nieuwe stof op de site gezet, hieronder een klein voorproefje:

2 opmerkingen:

  1. De taart is erg mooi!
    Wat een goed idee je mobielhoesjes.
    Groetjes Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh die taart zou hier ook ontz├Ęttend in de smaak vallen bij de heer des huizes!

    BeantwoordenVerwijderen