zondag 24 oktober 2010

Voorbereiding alom!

Naast het feit dat ik afgelopen maand 3 keer naar Nederland reed voor het leeghalen en opruimen van het ouderlijk huis , werk ik thuis ook stevig door!Aanstaande donderdag doe ik mee met de 2e Ladies Night Online die georganiseerd word door Love2bemama. Een superleuke avond die je zeker niet mag missen! Je kunt je nu nog aanmelden voor de nieuwsbrief en dan profiteer jij ook van de leuke acties en aanbiedingen die de deelnemende webshops voor jou in petto hebben. Ook zijn er een groot aantal superleuke prijzenpakketten te winnen. Dus schrijf je snel in !!!


En dan heb ik morgenavond mijn 1e tassenparty, superspannend, met maar liefst 13 aanmeldingen!! Ben superbenieuwd en heb er enorm veel zin in!!!

Heb voor iedereen een kleinigheidje gemaakt , wel zo leuk lijkt me! (een tissue-hoesje)
De spullen staan gepakt en wel klaar en morgen nog even paar laatste puntjes op de "i".
Uiteraard volgt er hier een verslag van hoe het was!

En de "Goodies" voor de adventsmarkten stromen ook binnen, superleuk, als de tasjes klaargemaakt worden volgt ook daar nog een verslag met dank-je-wel voor de deelnemers. Ik knutselde voor mijn eigen goodiebags ook dit weekend : namelijk een heerlijk geurend adventskaarsje in cadeaufolie met flyertje :-) 100 stuks!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Heleen,

  Lekker druk, maar zeker leuk!

  Ben heel erg benieuwd naar je tassenparty, is weer eens wat anders dan de tupperware....duhhh natuurlijk veel meer design en handwerk!

  Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he wat spannend zeg! hoop dat je een goede avond hebt gehad! groetjes maike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ doorjolanda
  @orangefarmhouse

  Nou jullie hebben inmiddels vast wel meegekregen dat het aan daverend suc6 was :-)Wow in 1 woord....

  dank jullie wel voor berichtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen