woensdag 22 september 2010

P.I.F.


P.I.F. oftwel Pay it Forward. Ik zag het al voorbij komen op meerdere blogs maar omdat ik me ook al voor #12M12P (12 maanden 12 projecten) had aangemeld dacht ik eerst : nee niet doen. Maar ik raakte toch weer enthousiast en besloot mee te doen toen de PIF op de blog van Jolanda voorbij kwam.

In het kort uitgelegd:
Ik doe mee via Jolanda's blog dus stuur ik haar nu een cadeautje, vervolgens zoek ik nu 3 mensen om aan mijn 1e PIF mee te doen. Als je mee wilt doen laat dan een reactie achter of stuur me een mail. Als je mee doet krijg je een leuk zelfgemaakt cadeautje van mij. En zoek je daarna op je blog ook weer 3 mensen die mee doen. (voor de duidelijkheid:je stuurt dus in totaal 4 pakjes op en krijgt er zelf net zoveel terug :-) )


Mijn ontvangen #PIF pakje van Jolanda, zo mooi en lief! Dank je wel!Manlief zei tegen me : oh het is een moderne versie kettingbrief :-) ja tuurlijk schat, wat je wilt.

1 opmerking:

  1. Hoi Heleen,

    Fijn dat je het cadeautje mooi vind:)

    Maar je hoeft mij niet een cadeautje te sturen hoor, alleen uit de reacties die je hier op je P.I.F krijgt zoek je er 3 uit:))))

    Ik heb mijn tweede ook alweer staan, dusse doe mee aan dit reuze leuke P.I.F-en!!

    BeantwoordenVerwijderen