zondag 31 oktober 2010

De eerste serie van opdrachten is klaar







Heb heel hard gewerkt deze week omdat de tassenparty zo'n daverend succes was . Zoveel opdrachten en wat is het heerlijk om zulke leuke reacties van tevreden klanten te krijgen! Daar doe je het toch voor!
Het kussen, een kraamcadeau en de sleutelhanger met "naam" waren voor een andere opdracht

zondag 24 oktober 2010

Voorbereiding alom!

Naast het feit dat ik afgelopen maand 3 keer naar Nederland reed voor het leeghalen en opruimen van het ouderlijk huis , werk ik thuis ook stevig door!



Aanstaande donderdag doe ik mee met de 2e Ladies Night Online die georganiseerd word door Love2bemama. Een superleuke avond die je zeker niet mag missen! Je kunt je nu nog aanmelden voor de nieuwsbrief en dan profiteer jij ook van de leuke acties en aanbiedingen die de deelnemende webshops voor jou in petto hebben. Ook zijn er een groot aantal superleuke prijzenpakketten te winnen. Dus schrijf je snel in !!!


En dan heb ik morgenavond mijn 1e tassenparty, superspannend, met maar liefst 13 aanmeldingen!! Ben superbenieuwd en heb er enorm veel zin in!!!

Heb voor iedereen een kleinigheidje gemaakt , wel zo leuk lijkt me! (een tissue-hoesje)




De spullen staan gepakt en wel klaar en morgen nog even paar laatste puntjes op de "i".
Uiteraard volgt er hier een verslag van hoe het was!

En de "Goodies" voor de adventsmarkten stromen ook binnen, superleuk, als de tasjes klaargemaakt worden volgt ook daar nog een verslag met dank-je-wel voor de deelnemers. Ik knutselde voor mijn eigen goodiebags ook dit weekend : namelijk een heerlijk geurend adventskaarsje in cadeaufolie met flyertje :-) 100 stuks!

dinsdag 12 oktober 2010

Ja toch weer wat nieuws




Het is een beetje hectische tijd voor me maar ik heb het, naast een leuke bestelling van TipTopTas, toch gered wat nieuws voor de shop te maken. Deze 2 prachtige Mini Messenger Bags zijn een plaatje al zeg ik het zelf... HIER te bestellen

dinsdag 5 oktober 2010

*Reclame*

*auto manlief*
*en mijn auto *
(ik heb geblindeerde ramen en hij staat al onder carport :-) )


Ik heb autostickers laten maken voor auto van mij en manlief. Omdat hij elke dag naar Hamburg rijdt heb ik voor zijn auto een grotere sticker laten maken (de auto is trouwens ook groter haha) Wil je ook zulke stickers?? Kijk dan eens: HIER

zondag 3 oktober 2010

Nieuwtjes

Ik werd even geveld door de griep van de week en heb vandaag voor het eerst weer wat gedaan: foto's maken, een heleboel. Zojuist heb ik een heleboel mooie nieuwe stoffen ge-upload , die kun je hier bekijken. foto boven : 1 van de vele nieuwe stoffen.



Foto boven: 1 e #12m12p projectje

En ik plaatste mijn 1 e mini projectje op de #12m12p blog...ook daar schreef ik al dat ik eigenlijk met iets groters bezig was maar dat niet gered heb.

Hieronder een sneak preview van mijn hoge-wow-factor-quilt (dat vind ik zelf tenminste)
Toen ik deze quilt zag was ik verkocht, ik wilde er nog steeds een voor mezelf maken, maar deze was te klein in de beschrijving en dus heb ik gerekend, getekend en 'm uitvergroot tot 1.40 bij 2.00 zodat het straks als ie gevoerd is en een achterkant heeft een heerlijke deken is om onder te liggen op de bank :-) Verheug me er nu al op...Als ie helemaal af is volgt er nog een plaatje