vrijdag 30 april 2010

Unieke samenwerking vervolg

Ik moest even wachten tot de labels binnen waren maar er zijn nog 3 tassen klaar nu van de unieke samenwerking tussen Natur_elle en Helen-originals:







Binnenkort verkrijgbaar in de webshop van Natur_elle.

maandag 26 april 2010

Nieuwe dingen

Ik ben druk bezig met nog een aantal luiertassen voor het uniek samenwerkingsproject met Natur-elle, maar wacht nu op labels van haar die onderweg zijn, dus had ik even wat tijd voor wat andere dingen. Ik maakte onder andere dit:


Nieuwe shawl voor in de shop

Een jurkje voor mezelf waar ik vorig jaar al mee begon maar waar ik niet tevreden was :-) Ik heb nu het rokdeel overgezet op een bovendeel van een ander jurkje :-)




En een supermooie kussenhoes , ook voor mezelf maar wil jij er ook zo één neem dan contact met me op, ik maak ze op bestelling.

zondag 18 april 2010

Dit was zo'n leuke opdracht!!!

Al weer een aardig tijdje geleden inmiddels, zo ergens in februari, zag ik op twitter een tweet voorbij komen van Jojojanneke . Zij heeft een web-shop en ontwerpt hele leuke, vrolijke geboortekaartjes. Ze vroeg in haar tweet of er iemand was die het leuk zou vinden om een boxkleed te maken naar aanleiding van een kaartje dat zij ontworpen heeft en die een zus van een klant graag als kraamcadeau wilde geven. Het ging om dit leuke kaartje:


Ik mailde haar en vervolgens werd ik in contact gebracht met de zus van. Ik maakte een paar schetsen aan de hand van het kaartje en daar zocht zij er een van uit. Ik bestelde de stoffen, werkte de schets uit tot op juist grootte applicaties en begon aan het project boxkleed.









Het was een waar feestje om aan te werken, elke keer als ik er mee bezig was werd ik helemaal blij, die vrolijke kleurtjes. Ik hield de klant steeds op de hoogte van het maak-proces door haar foto's te mailen. Uiteindelijk had ik het boxkleed zo ver af dat alleen de naam en datum er nog op moesten. Toen de mail kwam dat de baby er was heb ik het kleed afgemaakt en verstuurd. Ik moest natuurlijk alleen nog even wachten met dit blogje schrijven totdat het boxkleed ook in ontvangst was genomen. Vanmorgen ontving ik de meest schattige foto's via de mail met de baby op het boxkleed (deze foto's plaats ik vanuit privacy-oogpunt natuurlijk niet, maar schattig zijn ze!!) Ik moest best even blozen toen ik las dat de ontvanger van het cadeau dit het mooiste kraamcadeau vond wat ze gekregen heeft.





Ik wil Jojojanneke nogmaals bedanken voor de tweet en het in contact brengen met, het was zoals ik al schreef een waar feestje waar er hopenlijk nog eens wat van volgen

donderdag 8 april 2010

Eerste week voor Kika

De eerste week van de Kika actie in de shop zit er op. Ik ga nog niks vertellen over hoeveel , dat hou ik tot het eind van de actie bij en zal er daarna een blog over schrijven . Ik wilde nog wel wat schrijven over de reacties die ik heb gekregen. Toen de Prins Vince Glossy uitkwam heb ik heel veel mails verstuurd om zowel het nieuwe magazine als Kika en de actie in mijn shop onder de aandacht te brengen. Alle reacties die daarop kwamen zijn zeer enthousiast en positief .

Het draait eigenlijk ook maar om 1 ding en dat is dat er zoveel mogelijk geld bij Kika binnenkomt en of dat nou is doordat mensen het tijdschrift bestellen of gelijk doneren op Kika of iets leuks bestellen bij mij. De maand April duurt nog even en ik hoop dat er nog veel mensen op welke manier dan ook een bijdrage doen!!!

De actie is ook te vinden op de site van Kika bij nieuwe acties
Van deze mooie kinderrugzak gaat in ieder geval 25 % naar Kika!

dinsdag 6 april 2010

Unieke samenwerking

Soms leer je via het wereldwijde web mensen "kennen" en kan dat hele leuke dingen brengen. Ook al ken je elkaar dan nog niet IRL (In Real Life), zoals dat heet, toch ontstaan er dan soms mooie ideeën, die leiden tot unieke samenwerking.

Een tijdje terug leerde ik Liesbeth Oldeman kennen via twitter.
Ik nam een kijkje op haar site waar ze eco-friendly baby en lifestyle produkten verkoopt. De mooie biokatoenen stoffen die zij in haar assortiment heeft zagen er voor mij uit als een uitnodiging om iets van te maken. Er werd wat heen en weer getwitterd en gemaild, maar door drukte van beiden duurde het even voor we ons plan konden uitwerken.

Er werd een ontwerp door mij gemaakt en er werden stoffen uitgezocht en sinds vandaag staan de luier-verzorgingtassen, die ik speciaal ontwierp, in de Natur-elle shop. Stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Op verzoek ook leverbaar in andere stoffen combinaties.




Liesbeth heeft naast haar webshop ook een speciale site voor dealers hier legt zij nog eens uit waarom sommige artikelen alleen in de webshop verkrijgbaar zijn.

Ik ben erg blij met dit unieke samenwerkingsproject!!