woensdag 31 maart 2010

Speciaal voor Kika

Vanaf morgen start er een nieuwe actie in de shop. Deze actie loopt de hele maand april. Van de opbrengst van verkochte artikelen zal ik 25 % overmaken naar Kika. Er zijn een aantal redenen waarom ik meedoe aan deze actie :

Ten eerste lees ik al een tijdje mee op deze blog en soms heb je dat je geraakt wordt door een verhaal. In dit geval het verhaal van een klein meisje bij wie een zeldzame vorm van kanker is gevonden. Op de blog, die haar vader schrijft lees ik mee en op twitter houdt hij "ons"ook op de hoogte met korte berichten. Hierdoor wordt er extra aandacht gevraagd voor Kika met als doel extra geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker.




Je kunt natuurlijk ook gelijk een donatie overmaken op bovenstaand gironummer.

Toen kwam er op twitter ook voorbij dat er een magazine uit zou komen met de naam "Prins Vince Glossy"


Van dit mooie nieuwe magazine gaat een deel van de opbrengst ook naar Kika. Op de site (klik op foto) kun je het magazine bestellen.

Voor mij een mooie gelegenheid om voor het eerst sinds Helen-Originals bestaat een advertentie te plaatsen en dan ook gelijk voor Kika iets te doen.


Dus het zou leuk zijn als er extra veel besteld wordt zodat ik aan het begin van mei een mooi bedrag over kan maken naar Kika.

De laatste reden , maar voor mijn niet minder belangrijk, zijn dit en dit. Mijn paps heeft de strijd helaas verloren en ik mis 'm heel erg. Hij heeft niet meer mee mogen maken dat ik voor mezelf begon met Helen-Originals en soms zou ik gewoon willen weten wat hij ervan zou vinden....... Maar ik denk dat ie hardstikke trots zou zijn. Je ouders verliezen is naar , maar eigenlijk is het wel logisch dat zij eerder gaan dan jijzelf....

Waarmee ik wil zeggen en afsluiten: kinderen moeten de toekomst hebben en daarom is het ook zo belangrijk dat er veel/meer geld voor onderzoek komt. Dus steun Kika. Maak een bedrag over of doe mee aan mijn actie !!!



zondag 28 maart 2010

Just some things-Zomaar wat dingen

I am very busy working on some things but I wanted to share some pictures with you:
Ik ben erg druk met een aantal dingen daarom een paar plaatjes die ik met jullie wilde delen:









The last two pictures, on the left a hocker where I am making covers for. And on the right side....I'll tell you more this week
De laatste 2 plaatjes. Links een hocker waar ik hoezen voor aan het naaien ben. En rechts...daar vertel ik deze week meer over

zondag 21 maart 2010

New Mini Messenger bags

Today I sewed all day and made 2 lovely mini-messenger bags..
Vandaag de hele dag achter de naaimachien en 2 schattige mini messenger bags gemaakt...




Click on the pictures tot go to the shop
Klik op de foto om naar de shop te gaan

dinsdag 16 maart 2010

Labels

I just put the newest items in the shop click
Heb net de nieuwe items in de shop gezet klik





And that are the first items that have my own label :-) I am a proud girl.
En het zijn de eerste items met eigen labe :-) ik ben best trots op mezelf.

maandag 8 maart 2010

Make up pouch/Make up tasje

I got a special order to make a make up pouch, I finished it and with soms feedback I worked further on it....now I have already 2 for the shop but one is already sold :-)

Ik kreeg een opdracht voor een make up tasje, ik maakte m af en met wat feedback werkte ik er verder aan...nu heb ik er ook 2 voor de shop klaar maar 1 is al verkocht :-)

Click/Klik:



Today op Love2beMama

Today you can read about me here:
Vandaag kun je hier een stuk over mij lezen:


Read the whole story @love2bemama
Lees het hele verhaal op love2bemama

Over een Nederlandse vrouw in Duitsland


Helen Originals is bedacht door Helen Tiemens, 41 jaar, getrouwd met Paul en woonachtig in Duitsland. Ze heeft 2 labradors, Sara en Bunny (soms komt ook Sam logeren). Tijdens de middelbare school was ze ervan overtuigd dat ze de opleiding Mode & Kleding wilde gaan doen, maar uiteindelijk wist ze dit niet meer zo zeker. Waar is Helen nu terecht gekomen, behalve in Duitsland? (READ MORE/LEES MEER)